Wagenhof Bedrijfsmakelaars: ‘Op Vastgoedjournaal bereiken wij een nieuwe doelgroep voor onze klanten’

Als eerste vastgoedadviseur is Wagenhof Bedrijfsmakelaars uit Haarlem een samenwerking aangegaan met Vastgoedjournaal. Vijf verhuurde panden staan nu namens klanten van Wagenhof in de verkoop op de VJ-site.

“Wat aanbod van commercieel vastgoed betreft hebben we onze focus op Kennemerland waar wij in de MKB-sector marktleider zijn. Maar de beleggingsmarkt is een landelijk verhaal. Om de eigenaren van verhuurd vastgoed die hun objecten willen verkopen, goed te bedienen moet je meerdere mogelijkheden aangrijpen. In overleg met deze eigenaren hebben wij hun objecten op Beleggingspanden.nl gezet die via Vastgoedjournaal worden getoond. Daar zijn wij blij mee. Via dat platform bereiken we immers een nieuwe doelgroep van beleggers die wij anders niet bereiken”, zegt Alex Dijkman Dulkes, directeur van Wagenhof Bedrijfsmakelaars uit Haarlem in een reactie.

Inmiddels komen de eerste aanvragen binnen op het nieuw door Wagenhof Bedrijfsmakelaars toegevoegd beleggingsaanbod. “We zullen alle reacties bestuderen.” Het gaat om verhuurde panden die in Harderwijk (kantoor van 1120 m2), Nieuw Vennep (bedrijfspand met bedrijfswoning), IJmuiden (winkel) en Boxtel (winkel, zie foto) staan. 

Samenwerking
Sinds juni werkt Vastgoedjournaal samen met Beleggingspanden.nl om het aanbod van honderden verhuurde beleggingspanden ook via de site van VJ te tonen. Beleggers die op zoek zijn naar een interessant beleggingsobject kunnen hier terecht. De panden zijn op verschillende manieren goed en snel doorzoekbaar. 

Eigenaren/beleggers en vastgoedadviseurs die willen profiteren van het grote bereik van Vastgoedjournaal – circa 8000 unieke bezoekers per dag en een dagelijkse nieuwsbrief die naar 40.000 subcribers gaat -  kunnen hun beleggingspand aanmelden. Kijk eens HIER.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om verhuurde objecten op Vastgoedjournaal/beleggingspanden te plaatsen, mail dan naar beleggingspanden@vastgoedjournaal.nl.

 



Reacties


Laatste nieuws