VJ Commentaar: Hoe de Randstad kan profiteren van de Brexit

Het is reuze jammer dat de ‘Verenigde Britten’ besloten hebben om zelfstandig zonder de EU verder te gaan. Nederland rekent zich al rijk door de verwachte komst van internationale bedrijven naar ons land. Maar Amsterdam moet dit niet alleen doen. 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

En toch gaan de Britten ons op de lange termijn hard uitlachen. De pond zal goedkoper worden en dat is goed voor hun export. De belastingen kunnen ze zelf bepalen en dat zal bedrijven aan hun doen binden. Veel multinationals zeggen nu dat ze weg willen uit Engeland in de praktijk moet ik de eerste dat nog daadwerkelijk zien doen. Allemaal onderdeel van onderhandeling strategie van de big boys.

Geplaatst op 5 juli 2016 om 14:36


Overigens nog een kleine aanvulling op mijn reactie hierboven. Door de goedkope Pond zal er meer vraag naar luxe huisvesting komen in steden als Londen. Pond zal in de toekomst weer stabiliseren en zal de lage huidige Pond als prima instapmoment gezien worden.

Geplaatst op 5 juli 2016 om 15:13



Laatste nieuws