Object verkopen? Zet het op Vastgoedjournaal en profiteer van ons grote bereik

Marktpartijen die verhuurde panden – kantoren, winkels, bedrijfsruimte en horeca – in de verkoop hebben, kunnen sinds kort profiteren van het grote bereik van Vastgoedjournaal. Zo komt uw beleggingspand nog beter onder de aandacht en verkoopt u sneller.

Door de recente samenwerking met Beleggingspanden.nl heeft de site van Vastgoedjournaal een nieuwe rubriek waarbij het aanbod van honderden verhuurde beleggingspanden wordt getoond. Beleggers die op zoek zijn naar een interessant beleggingsobject kunnen hier terecht. De panden zijn op verschillende manieren goed en snel doorzoekbaar. 

Eigenaren/beleggers en vastgoedadviseurs die willen profiteren van het grote bereik van Vastgoedjournaal – circa 8000 unieke bezoekers per dag en een dagelijkse nieuwsbrief die naar 40.000 subcribers gaat -  kunnen hun beleggingspand aanmelden. Eigenaren /beleggers krijgen hierbij volledige ondersteuning van een professioneel adviseursteam van Beleggingspanden.nl (17 jaar ervaring) en makelaars/vastgoedadviseurs weten zich verzekerd van optimale exposure van het beleggingsobject in de vastgoedmarkt.

Wilt u meer hierover weten? Klik dan HIER voor de toelichting en specificaties. Of mail naar beleggingspanden@vastgoedjournaal.nl



Reacties


Laatste nieuws