Milieu Service Nederland komt met afvaladvies op de PROVADA

Op 7, 8 en 9 juni vindt u Milieu Service Nederland op de PROVADA, hét jaarlijkse trefpunt voor de vastgoedbranche in de Amsterdam RAI. Wij ontmoeten hier graag onze relaties en adviseren bedrijven over hun afvalinzameling. Komt u langs voor een drankje en een ‘afval’ praatje? U bent van harte welkom op onze stand (0917)!

‘The Next Step’
De afvalbranche staat bepaald niet stil. Met het thema van de PROVADA 2016 ‘The Next Step’, weet Milieu Service Nederland wel raad. Vooruit kijken en inspelen op klantbehoeften zijn onze basisprincipes. De behoeften van onze klanten rondom hun afvalinzameling vragen om innovatieve oplossingen die bij deze tijd passen, een tijd waarin geen ruimte is voor geldverspilling en onnodige milieuvervuiling. Bent u benieuwd naar The Next Step in de afvalbranche? Ga in gesprek met onze Vastgoed Branchemanagers op de beurs.

‘Afval’ in de vastgoedbranche
De verschillende mogelijkheden van afvalinzameling maken afval tot een interessant onderwerp in de vastgoedsector. Bij meerdere huurders in een pand wilt u bijvoorbeeld weten hoeveel afval elke huurder produceert, zodat u de kosten eerlijk kan verdelen. Milieu Service Nederland biedt hiervoor een registratiesysteem. Ook is het voor vastgoedeigenaren prettig als alle kosten netjes op één factuur staan, in plaats van losse facturen van verschillende leveranciers. Wilt u milieuvriendelijk ondernemen met een C02 neutraal afvalbeheer? Ook daarin kunnen wij u adviseren.

Gratis afvalscan
Als er meerdere afvalstromen bij u vrijkomen bieden wij een gratis afvalscan aan. Met de afvalscan weet u snel wat de voordeligste oplossingen zijn voor uw afvalbeheer. Of het nu gaat om bedrijfsafval of vertrouwelijk papier, voor elke afvalstroom kunt u een passende container aanschaffen. Onze vastgoedspecialisten op de PROVADA weten door jarenlange ervaring precies wat de afvalvraagstukken zijn in de sector.

Win een BBQ!
Milieu Service Nederland bestaat 30 jaar. Ons jubileum vieren wij ook op de PROVADA, samen met u! Tijdens de beursdagen geven wij namelijk onze container-BBQ weg. De barbecue, ingebouwd in een rolcontainer, is makkelijk te verplaatsen en multifunctioneel dankzij de snijplank in de deksel. Nog niet klaar voor de zomer? Na de PROVADA misschien wel. Kom langs onze stand en maak kans!

BNR Nieuwsradio live vanaf de stand
BNR nieuwsradio komt op 9 juni de hele dag live uitzenden, rechtstreeks vanuit een studio op onze stand. De vaste presentatoren draaien muziek en spreken met interessante gasten en bezoekers. Om de luisteraars een impressie te geven van de beurs, gaan de verslaggevers op zoek naar nieuwtjes en doen daar vervolgens rechtsreeks verslag van.

Tot ziens op de PROVADA!
Onze Vastgoed Branchemanagers staan voor u klaar op stand 0917.

Dit is een bijdrage van Milieu Service Nederland



Reacties


Laatste nieuws