Hudson's Bay maakt eerste vier winkels in bekend

Hudson’s Bay Company onthult haar eerste vier winkellocaties in Nederland. Zoals VJ vorige week al meldde, is de Canadese winkelketen van plan om de Nederlandse markt te betreden en de komende twee jaar tot 20 nieuwe warenhuizen te openen. HBC zal bij deze uitbreiding gebruik maken van haar bestaande Europese infrastructuur en twee nieuwe winkelformules introduceren.

De eerste locatie van Hudson's Bay maakte VJ al bekend: in Amsterdam in de panden op Rokin 21, Rokin 49 en in de Vleeshal aan de Nes. Daar laat Hudson's Bay het niet bij, ze zullen zich ook in winkelcentrum De Barones in Breda vestigen en in het voormalige V&D pand in het centrum van Tilburg, aan de Heuvelstraat 33. De eerste winkel van Saks OFF 5TH opent zijn deuren in de Kalvertoren aan de Kalverstraat in Amsterdam. 

Langlopende huurovereenkomsten voor bijna 50.000 m2
Richard Baker, Governor en Executive Chair van HBC: “We zijn overweldigd door de steun voor HBC in Nederland sinds we vorige week onze entree op de markt aankondigden. Ik ben zeer verheugd met de vooruitgang die het team heeft geboekt bij het veiligstellen van onze eerste vier winkels op A-locaties. We hebben een goed gevoel over de samenwerking met zowel onze verhuurders als de betrokken gemeenten. We kijken ernaar uit om de Nederlandse klant kennis te laten maken met onze opwindende winkelbeleving door onze plannen om tot 20 winkels in de komende twee jaar te verwezenlijken.”

9 juni meer locaties bekend
Op 9 juni zullen naar verwachting nieuwe locaties worden gemeld. Uit de perspresentatie van Hudson's Bay van 17 mei blijkt dat er naast Amsterdam, Breda en TIlburg nog aan tien andere locaties wordt gedacht, namelijk Almere, Amersfoort, Amstelveen, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. 

VASTGOEDKALENDER VOOR DE KOMENDE MAANDEN:

 



Reacties


Laatste nieuws