Hoogspanning tussen Aedes en Blok over woonakkoord

Aedes ligt in de clinch met minister Blok. Amper twee maanden geleden schudden Aedes-voorzitter Marc Calon en Blok elkaar nog stevig de hand op het veelbesproken woonakkoord. Daarbij werd de verhuurdersheffing uitgewisseld tegen bredere mogelijkheden om sociale en commerciële activiteiten te scheiden. Nu lijkt het er op dat ambtenaren rondom Blok desondanks op een duchtige verscherping van de splitsing aansturen. Tot groot ongenoegen van Aedes.

Wat betekent het Woonakkoord voor de woningmarkt? Diverse sprekers op het seminar van 27 november ‘De woningmarkt na de Aedes afspraak’ zijn betrokken bij de precieze uitwerking van de afspraak in een novelle en AMvB. Zij kunnen u, heet van de naald, het laatste nieuws hierover vertellen. Er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar. Meld u snel aan!

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws