VDR Vastgoed ontwikkelt duurzame Maakhal 1 op A18 Bedrijvenpark Doetinchem

Op een zichtlocatie op het A18 Bedrijvenpark in Doetinchem ontwikkelt VDR Vastgoed Maakhal 1, een bedrijfsruimte  voor productie-, logistieke of op- en overslagbedrijven. De Gemeente Doetinchem en VDR Vastgoed hebben voor deze ontwikkeling een overeenkomst getekend voor een kavel van 40.000 m2. 

Het A18 Bedrijvenpark is een modern bedrijventerrein.  Bij de ontwikkeling van het bedrijvenpark staat duurzaamheid voorop. Zo streven de vier betrokken gemeenten (Bronckhorst, Doetinchem, Montferland en Oude IJsselstreek) naar de productie van duurzame energie. Peter Drenth, wethouder van de Gemeente  Doetinchem: “Moderne bedrijfsvoering vraagt om een duurzame aanpak.” VDR Vastgoed kan, door duurzame technieken en methoden toe te passen, het nieuwe bedrijfspand geheel conform de internationale erkende BREEAM methoden ontwikkelen. Zij heeft hiervoor zelf de deskundigheid in huis.

Met een ligging direct aan de A18, de N815 en in de nabijheid van havenfaciliteiten biedt het terrein een perfecte uitvalsbasis voor bedrijven met internationale klanten. Op het A18 Bedrijvenpark hebben zich al enkele gerenommeerde bedrijven gevestigd, waaronder Esbro en Rabelink Logistics.

Bekijk het ook op www.maakhal-1.nl .



Reacties


Laatste nieuws