Stichting Vastgoeddata begroet komst derde corporatie

Met de komst van Stichting Habion tot StiVAD (Stichting Vastgoeddata) telt StiVAD nu drie corporaties onder de in totaal 34 deelnemers. Eerder traden Havensteder  en Ymere toe. Ook Habion gaat haar beleggingstransacties melden aan dit landelijk register. StiVAD is een zelfreguleringsinitiatief in de vastgoedsector en beheert het transactieregister met als doel om transparantie op de vastgoedmarkten te bevorderen.

“StiVAD laat daarmee een geleidelijke groei zien in het aantal deelnemers dat uit institutionele vastgoedbeleggers, grotere particuliere partijen, taxatiebureaus en corporaties bestaat. We zijn in gesprek met een aantal andere partijen die zich nog dit jaar bij StiVAD willen aansluiten”, zegt Pieter Jager, directeur StiVAD, tegen VJ.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws