Wie biedt meer dan €75.000 op deze verplaatsbare Heijmans One?

PROVADA - Vandaag op de laatste dag van de vastgoedbeurs PROVADA in de Amsterdam RAI, biedt Heijmans het prototype van de Heijmans ONE via een veiling te koop aan. Het initiatief tot de veiling is genomen vanwege de grote belangstelling van gemeenten, beleggers en corporaties op de beurs.

De vanaf prijs voor deze veiling is € 75.000 incl. BTW, waarbij ONE door Heijmans op een plek naar keuze in Nederland geplaatst wordt. De meeropbrengsten boven dit bedrag zullen ten goede komen aan de Richard Krajicek Foundation.

De Heijmans ONE is de verplaatsbare woning voor éénpersoonshuishoudens en verbindt de behoefte van young professionals aan eigen woonruimte met de uitdaging om binnenstedelijke gebieden die wachten op een definitieve bestemming een goede tijdelijke invulling te geven. Heijmans biedt het prototype aan dat als proef sinds december 2014 heeft gestaan op Zeeburgereiland in Amsterdam en nu op de PROVADA in de Heijmans stand is te bezichtigen. De te veilen Heijmans ONE is het complete prototype zoals deze staat op de PROVADA.

Biedingen kunnen uitgebracht worden tot vanmiddag 17.00 uur: via info@heijmans-one.nl of telefonisch bij Agnes Reuter via +31 0(6) 119 235 79. Het prototype kan worden bewonderd op de Heijmans stand, locatie 1123, Hal 11 RAI Amsterdam.



Reacties


Laatste nieuws