RentReview gaat verder als Cresa Nederland

RentReview maakt per direct onderdeel uit van de internationale Cresa organisatie. Drie jaar na de oprichting zal het bedrijf in maart verder gaan onder de nieuwe naam Cresa Nederland. Met 58 kantoren en bijna 1.000 man personeel is Cresa de grootste tenant-only bedrijfsmakelaar ter wereld. Cresa expandeert in snel tempo in Europa en wil binnen 3 jaar ook hier marktleider zijn in dit segment van de markt.

“Wij zijn heel blij dat Cresa ons als partner voor Nederland heeft geselecteerd.” zegt Norbert ter Mors, mede oprichter van RentReview. “Niet alleen is het een erkenning voor het uitstekende werk dat onze teams in de afgelopen jaren hebben verricht, maar het is vooral ook een erkenning voor onze klanten, de eindgebruikers van commercieel vastgoed. 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws