Nieuw initiatief Openmakelaar.nl focust op leegstand

Wie een huurder of koper vindt voor een (leeg) bedrijfspand of woning, kan de eigenaar een courtagenota sturen. Op dit idee stoelt het nieuwe initiatief van Openmakelaar.nl. De gratis site staat open voor alle aanbieders van vastgoed.

Stefan Bassant, initiatiefnemer van Openmakelaar.nl en tevens oprichter/directeur van Beleggingspanden.nl: "Het betreft een nieuwe, unieke marktbenadering waarbij het idee is dat degene die een huurder of een koper heeft de eigenaar direct een courtagenota mag sturen. Dit kan verschillen van een makelaar die een zoeker heeft tot een particulier, bij wijze van spreken de buurman of iemand uit de buurt, die toevallig een zoeker kent. Met deze site zijn we op zoek naar een actieve en eigentijdse marktbenadering waarmee we hopelijk een steentje bij kunnen dragen in de stimulering van de verkoop / verhuur in de huidige tijd."

De kernpunten van www.openmakelaar.nl op een rij:

-Aanbod waar u courtage aan kunt verdienen (degene met een zoeker voor een aangeboden pand, waarbij het komt tot een aankoop/aanhuur mag de aanbieder een courtagenota sturen).

-Iedereen kan met het aanbod aan de slag (dus niet enkel de makelaar die de opdracht heeft gekregen). Het aanbod is dus vrij op de markt of een eigenaar is bereid om dubbele courtage te betalen.

-Aanbieders kunnen aanbod direct, gratis aanbieden op www.openmakelaar.nl.

-De focus ligt sterk op social media waarbij men het aanbod direct kan delen om zo tot een zo groot mogelijk bereik te komen. 



Reacties


Laatste nieuws