Volg het webinar ‘IFRS en bedrijfsvastgoed’ op 25/10

“Verandering is de enige constante”, de kunst is om verandering tijdig te herkennen en de bijbehorende gevolgen voldoende te doorzien. Om daarbij te helpen organiseert het VastgoedLAB op 25 oktober een kort webinar waarin een aanstaande verandering centraal staat: de invoering van IFRS Lease Accounting. Wat gaat er dan veranderen? En welke consequenties gaat dit hebben voor uw onderneming? Welke kansen brengen deze nieuwe regels? En hoe verandert dit de praktijk van bedrijfsvastgoed?  

Op donderdag 25 oktober gaat Dirk Brounen (TiasNimbas Business School) hierover in gesprek met Jay Tahtah (Director Capital Markets and Accounting Advisory Services bij PwC). Dit livestream webinar start donderdag 25 oktober om 14:30 en biedt deelnemers gedurende de volle 30 minuten de kans om live vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc.

Deelname is geheel GRATIS en werkt eenvoudig door op donderdag 25 oktober om 14:30 HIER te klikken (u kunt ook deelnemen door te klikken op het betreffende webinar-icoon op de website www.vastgoedlab.nl) of stuur ons een email via vastgoedlab@tiasnimbas.edu en wij sturen u 15 minuten voor aanvang de weblink ter herinnering.

Schikt donderdag 25 oktober om 14:30 u niet? U kunt dit webinar vanaf vrijdag 26 oktober op elk gewenst moment op uw gemak terugkijken via onze website www.vastgoedlab.nl

 



Reacties


Laatste nieuws