Grote update transactiedatabase Vastgoedjournaal met 1500 nieuwe huurprijzen

De al veel geraadpleegde huurtransactiedatabase van Vastgoedjournaal is grondig herzien dankzij een zeer grote update. Naast het toevoegen van de laatste nieuwe transacties van het nu lopende jaar en nakomende transacties over 2011 zijn er maar liefst 1500 nieuwe huurprijzen aan de database toegevoegd. De update was mogelijk dankzij een stijging van het aantal aanleverende vastgoedadviseurs en beleggers. De transactiedatabase van Vastgoedjournaal is voor makelaars, taxateurs en andere vastgoedprofessionals die op zoek zijn naar referentiedata een must aan het worden, dit omdat op andere platforms steeds minder transactiedata in het openbaar worden aangeboden.

Abonnees kunnen rechtsboven onze site - of klik HIER - de makkelijk en snel doorzoekbare huurtransactiedatabase direct raadplegen. De in mei gestarte service voor onze abonnees mag zich in een stijgende populariteit verheugen. Dagelijks doorzoeken onze abonnees de database op zoek naar referentiemateriaal voor hun eigen werkzaamheden.

Onderscheidend zijn de uitgebreide zoekmogelijkheden bij Vastgoedjournaal. Zo kan snel gezocht worden op naam (of deel van de naam) van betrokken vastgoedadviseurs bij de transacties. In een oogwenk kunt u van een willekeurige gemeente zien welke vastgoedadviseurs de meeste transacties voor hun rekening hebben genomen. Na het invoeren van een zoekopdracht verschijnt direct het resultatenscherm met de gevonden items. Alle resultaten zijn per regel aanklikbaar waarna meer gegevens worden getoond zoals de locatie en afbeelding van het gebouw via Google Maps en Street View.

Bijzonder is dat marktpartijen hun commentaar kwijt kunnen in een commentaarveld bij elke transactie. Heeft u twijfels over de juistheid en/of volledigheid van de transactie? Plaats dan uw opmerkingen in het reactieveld. Ons researchteam zal alle binnengekomen commentaren verwerken. Overig commentaar op ons nieuwe initiatief kunt u altijd kwijt op research@vastgoedjournaal.nl. Op dit emailadres kunt u ook (liefst in Excel) uw eigen transacties aanleveren naast de online mogelijkheid op onze site. Het researchteam van Vastgoedjournaal zal alle nieuw binnengekomen transacties controleren en bij geschiktheid toevoegen aan de database. 



Reacties


Laatste nieuws