VJ Commentaar: Vastgoedsector dient eerst winkeliers mee te krijgen bij aanpassing huurrecht

VJ Commentaar: Bedenkelijke rol Kempen bij BAM-rapport

VJ Commentaar: Overbodig onderzoek over ontspoorde corporatiebestuurders

VJ Commentaar: Leegstand boerderijen komkommernieuws?

 
Artikelen
 
09-09-2014 (09:05)

Niet eerder is het beleggen in huurwoningen zo in trek geraakt als in de afgelopen paar jaar. Steeds meer particuliere, institutionele en buitenlandse beleggers verdiepen zich in het aanbod van woningcorporaties die veel te verkopen hebben. VJ sprak exclusief hierover met Marijn Snijders van woningbeleggingsadviseur Capital Value die honderden miljoenen per jaar aan huurwoningen verkoopt. Hij legt onder andere uit waarom de Vestia deal zo positief is voor de Nederlandse economie.

VJ organiseert overigens op 7 oktober een Woningbeleggers Dag waar corporaties meer gaan vertellen over hun verkoopplannen. Heeft u daar interesse in klik dan hier.

 
Artikelen
 
28-08-2014 (14:02)


De winkelmarkt blijft uitermate lastig. Op dit moment stoppen er meer retailers met hun winkel dan dat er starters bijkomen. In het afgelopen halfjaar zijn er maar liefst 1000 lege winkels erbij gekomen. Het aantal leegstaande panden staat daarmee op 16.300. Toch zijn er ook steden waar de leegstand afneemt.

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
25-08-2014 (22:25)

De verkoop van corporatiewoningen is een goede zaak, zolang de transacties geleidelijk plaatsvinden en deze niet zwaar onder de kostprijs worden aangeboden. Dat stelt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) in een reactie op een recent verschenen studie van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) naar de invloed van corporatieverkopen op de Nederlandse koopwoningenmarkt.
Advertenties