Roeland van den Berg wordt leasing officer Benelux bij Prologis

Prologis heeft Roeland van den Berg aangesteld als nieuwe leasing officer Benelux. Van den Berg komt over van het adviesbureau voor commercieel vastgoed CBRE.

Volgens Bram Verhoeven, vice-president van Prologis Benelux, past de ervaring die Van den Berg heeft opgedaan bij CBRE uitstekend bij de noden van Prologis. "Hij wordt voor ons team een belangrijk aanspreekpunt voor bestaande en potentiële huurders van de vastgoedportefeuille van Prologis in de Benelux."

Bij CBRE vervulde Van den Berg de functie van senior consultant waarbij hij huurders en verhuurders begeleidde en adviseerde op het gebied van logistiek en industrieel vastgoed. Van den Berg werkte bij CBRE sinds 2006. Naar eigen zeggen wil hij zich met de overstap naar Prologis verder specialiseren in het segment van het logistieke vastgoed.

Prologis zelf is eigenaar, verhuurder of ontwikkelaar van industrieel vastgoed en beheerde op 31 maart van dit jaar een totale portefeuille van 54,2 miljoen m² in 22 landen in Noord- en Latijns-Amerika, Europa en Azië.



Reacties


Laatste nieuws