VJ Commentaar: Alibaba en de veertig krimpgebieden

VJ Commentaar: Vastgoedsector dient eerst winkeliers mee te krijgen bij aanpassing huurrecht

VJ Commentaar: Bedenkelijke rol Kempen bij BAM-rapport

VJ Commentaar: Overbodig onderzoek over ontspoorde corporatiebestuurders

 
Artikelen
 
18-09-2014 (11:32)


Een verslag uit de eerste hand van een zeer inspirerende middag over waarderingsvraagstukken op Nyenrode waarbij diverse prominente sprekers hun opwachting maakten. Het Waarderingscongres stond onder leiding van dagvoorzitter Marcel de Boer, directeur bij Troostwijk.  

 
Artikelen
 
10-09-2014 (14:27)

Grote vastgoedbeleggers en banken worstelen nog altijd hoe zij de financiële performance op hun beleggingen en verstrekte hypotheken kunnen meten. Iedereen gebruikt zo zijn eigen systeem met zijn voor- en nadelen. Robert Fabisch (rechts) en Jan-Lodewijk de Vries van Heston Finance Group uit Hoevelaken willen aan de onoverzichtelijkheid een eind maken en ontwikkelden zelf een uiterst gebruikersvriendelijke, extreem nauwkeurige maar tevens zeer betaalbaar managementinformatiesysteem.

VJ volgde de presentatie van dit opzienbarende managementinformatiesysteem en deed er verslag van.

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
09-09-2014 (09:05)

Niet eerder is het beleggen in huurwoningen zo in trek geraakt als in de afgelopen paar jaar. Steeds meer particuliere, institutionele en buitenlandse beleggers verdiepen zich in het aanbod van woningcorporaties die veel te verkopen hebben. VJ sprak exclusief hierover met Marijn Snijders van woningbeleggingsadviseur Capital Value die honderden miljoenen per jaar aan huurwoningen verkoopt. Hij legt onder andere uit waarom de Vestia deal zo positief is voor de Nederlandse economie.

VJ organiseert overigens op 7 oktober een Woningbeleggers Dag waar corporaties meer gaan vertellen over hun verkoopplannen. Heeft u daar interesse in klik dan hier.

Advertenties