Databases transacties en adressen

Vastgoedjournaal beschikt over uitgebreide databases met ruime zoekmogelijkheden. Links vindt u de knop voor gebruikerstransacties commercieel vastgoed vanaf 2010. Via de rechterknop krijgt u toegang tot gedetailleerde adresgegevens van vastgoedbedrijven. Deze informatie wordt ondersteund door Google Maps en Streetview.Powered by Vastgoedkalender.nl
VJ Commentaar: Overbodig onderzoek over ontspoorde corporatiebestuurders

VJ Commentaar: Leegstand boerderijen komkommernieuws?

VJ Commentaar: Er is niet goed nagedacht over retail op Rotterdam CS

VJ Commentaar: Meer leegstand, meer aanpak daartegen en toch weer nieuwe kantoren erbij

 
Artikelen
 
11-08-2014 (14:31)
De Amsterdamse woningmarkt is hard op weg naar een Londens scenario waar het alweer ‘volkomen gekte’ is en waarbij de prijzen de pan uitrijzen. Die trend signaleert hoogleraar volkshuisvesting en woningmarkt Peter Boelhouwer. Makelaars in de hoofdstad spreken al van een ‘dreigende oververhitting’.
 
Artikelen
 
08-08-2014 (12:17)

Over de afgelopen drie maanden (Q2 2014) heeft direct Nederlands vastgoed laag gescoord met een totaal rendement van slechts 0,9%. Dat is de som van 1,4% direct rendement en -0,5% indirect. Dat meldt de IPD Nederlandse Kwartaal Vastgoedindex. Beste vastgoedcategorieën zijn woningen (1,1%) en overig vastgoed (1,0%).

Lees verder voor het complete overzicht met alle vastgoedcategorieën en de uitgesplitste rendementen.

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
04-08-2014 (14:21)
Het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund verkoopt zestien woningcomplexen met in totaal 723 woningen aan een internationale instelling uit Qatar. Er zijn geen verdere financiële details zoals de aankoopsom bekend gemaakt.
Advertenties