Vastgoedjournaal is mediapartner van de Dutch Green Building Week

Vastgoedjournaal is verheugd om als mediapartner te mogen fungeren bij de aankomende twee edities van de Dutch Green Building Week, een initiatief van de Dutch Green Building Council (DGBC). Bij deze duurzame week die vol staat met interessante bijeenkomsten over de verduurzaming van de bouw- en vastgoedsector, is het voor de deelnemers belangrijk om een sterke mediapartner te hebben die hun evenementen doeltreffend gaat promoten.

Vastgoedjournaal zal als mediapartner exclusief het programmaoverzicht digitaliseren en deze op maat gaan aanbieden aan de deelnemers van de Dutch Green Building Week. Iedere deelnemer kan vanaf nu een exclusief gepersonaliseerd programmaboek aanbieden aan zijn relaties.

Als meest duurzame uitgeverij van vakinformatie voor de vastgoedsector is Vastgoedjournaal de aangewezen partij om betrokken te zijn bij de Dutch Green Building Week.

Nick Blom, commercieel directeur Vastgoedjournaal: “Als 100% internetuitgeverij zijn wij met onze dagelijkse bedrijfsvoering ervan bewust dat onze relaties met grote duurzaamheidvraagstukken zitten. Wij merken dan ook dat steeds meer partijen het niet meer wenselijk vinden om papieren versies te ontvangen van vakbladen en op papier te adverteren. Het digitaal aanbieden van een persoonlijk programmaboek van de Dutch Green Building Week past dan ook geheel in ons beleid en die van onze relaties. Op deze wijze kunnen de deelnemers van dit unieke event op duurzame wijze grote oplagen van exclusief vormgegeven uitnodigingen versturen zonder het milieu te belasten.”

Voor meer informatie: Nick Blom, commercieel directeur Vastgoedjournaal: 06 146 983 66 of mail naar nick@vastgoedjournaal.nl



Reacties


Laatste nieuws