VJ Commentaar: de ethische bedrijfsvoering van bedrijfsmakelaars

VJ Commentaar: Sterke toename kantorenleegstand verrast niet meer

VJ Commentaar: Doet Lone Star een Sanomaatje?

VJ Commentaar: Redding voor Groothandelsgebouwen dichtbij

 
Artikelen
 
24-04-2015 (10:58)

Langzaamaan verandert de Nederlandse kantorenmarkt. Bedrijven vestigen zich bij elkaar om te profiteren van elkaars kennis en kunde. Deze samenhang geeft meerwaarde aan het gebied, wat het voor andere bedrijven vaak weer aantrekkelijk maakt. In de eerste drie maanden van 2015 is 269.000 m2 kantoorruimte opgenomen. Opvallend genoeg is verhoudingsgewijs de opname in de grote steden gedaald.

Dat blijkt uit de eerste kwartaalrapportage Sprekende Cijfers Kantorenmarkten 2015 van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars.

 
Artikelen
 
23-04-2015 (21:19)Vastgoedjournaal was vanmiddag aanwezig bij de exclusieve rondleiding die Schaepman verzorgde in het Tribes-kantoor in Eindhoven, het eerste maar zeker niet het laatste kantoor volgens dit concept. Lees verder voor de ambities van Schaepman met Tribes en bekijk de uitgebreide fotoreportage.

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
30-03-2015 (09:54)


Beursfonds Groothandelsgebouwen heeft een ‘niet-bindend indicatief bod’ ontvangen van ‘een gegoede marktpartij’. De hoogte van het indicatieve bod op het gebouw ligt op het niveau van de ultimo 2014 vastgestelde getaxeerde waarde van het Groot Handelsgebouw, aldus het vastgoedfonds.

Lees ook het VJ Commentaar hierover.

Advertenties