VJ Commentaar: De kantorendeals in Amsterdam-Noord en Sloterdijk

VJ Commentaar: Transformatiepotentieel is groter dan Deloitte meldt

VJ Commentaar: Wereldhave doet goede zet met aankoop Corio-centra

UPDATE VJ Commentaar: ING’s honger naar een nieuw hoofdkantoor

 
Columns
 
03-08-2015 (16:07)
Ik bezoek graag een museum, slaap nog wel eens in een hotel en als ik dan toch onderweg ben eet ik in een restaurant. 'Wie niet?' zult u denken. Maar door mijn passie voor het verduurzamen en comfortabel maken van gebouwen en de hierdoor veroorzaakte beroepsdeformatie, word ik nog wel eens afgeleid van hetgeen waar ik echt voor kom. 

Een column van Dick van Veen, directeur Eneco Duurzaam Vastgoed.

 
Artikelen
 
26-06-2015 (15:49)

De Limburgse stad Sittard raakt steeds meer in trek bij grote retailers die er een filiaal in de binnenstad willen openen. Vandaag werd door wethouder Noël Lebens (Stedelijke Ontwikkeling) de vijfde Nederlandse vestiging van De Tuinen van de van oorsprong Britse formule Holland & Barrett geopend aan de Walstraat 41 te Sittard. 

Aan VJ vertelt een woordvoerder van de gemeente Sittard dat er op dit moment diverse gesprekken met andere grote namen gaande zijn om de binnenstad nog meer te versterken.

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
26-06-2015 (14:09)
Na negen jaar stopt de IPD/MSCI met de benchmark gemeentelijk vastgoed. Het afhaken van de IPD/MSCI houdt verband met het feit dat er steeds minder gemeenten meedoen met deze benchmark. Er wordt nu aan een opvolger gewerkt.
Advertenties