Ook Bouwfonds Ontwikkeling kiest voor de online verkoop van woningen via Vastgoed-Auctions.nl

Vastgoed-Auctions.nl gaat in opdracht van de grootste woningontwikkelaar van Nederland, Bouwfonds Ontwikkeling, online woningen verkopen. Het gaat om de laatste woningen in diverse nieuwbouwprojecten. Daarmee schaart Bouwfonds Ontwikkeling zich achter de andere grote woningontwikkelaar AM die recentelijk besloten heeft ook woningen via Vastgoed-Auctions.nl te verkopen.

De marketing rondom deze nieuwe manier van online verkoop zal voor hernieuwde en extra belangstelling zorgen, waarna geïnteresseerden online een bod uit kunnen brengen op de woning van hun keuze, zo verwacht Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl.

“De huidige markt vraagt om een nieuwe inventieve manier van verkoop, waarbij de potentiële kopers kenbaar kunnen maken wat zij bereid zijn voor een woning te betalen. Dit geldt zeker voor nieuwbouwwoningen die direct beschikbaar zijn en daarom vergelijkbaar zijn met bestaande woningen, waar onderhandelen over de prijs altijd al gebruikelijk was. Dit is de reden dat wij nu deze direct beschikbare woningen op www.vastgoed-auctions.nl plaatsen”, aldus Miranda Bulsink, hoofd Verkoop & Marketing van Bouwfonds.

Deze manier van verkoop maakt het mogelijk voor gegadigden om een bod te doen, de opdrachtgever stelt zelf een ondergrens vast, de zogenoemde inzet of vanafprijs. Vanaf deze ondergrens kan geboden worden, wanneer de laatprijs bereikt is, wordt de bieder de woning gegund. Hierdoor weet men binnen vier weken wat de markt bereid is te betalen, zonder dat men het risico loopt op een te lage opbrengst.

De online verkoop vindt plaats in nauwe samenwerking met de verkopende makelaars.

Ron Ruijs geeft aan bereid te zijn om andere ontwikkelaars of beleggers persoonlijk meer informatie te verstrekken over deze aanvullende mogelijkheid op de bestaande verkoopactiviteiten. Hij is bereikbaar op 06-3066 4422 of r.ruijs@vastgoed-auctions.nl 


Branchevereniging VBO Makelaar met bijna 1000 leden gaat samenwerking aan met Vastgoed-Auctions.nl

Ook brancheorganisatie VBO Makelaar kiest voor een samenwerking met Vastgoed-Auctions.nl. Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl is verheugd dat nu ook VBO Makelaar voor zijn online veilinghuis heeft gekozen. VBO Makelaar is na de NVM de grootste makelaarsvereniging met bijna 1000 leden. Eerder sloot branchevereniging VastgoedPro ook al een samenwerkingsovereenkomst met Vastgoed-Auctions.nl



Resultaat online verkoop woningen AM boven verwachting

Na de eerste veilingperiode van 4 weken is 60% van de door gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM Wonen Zuid-Holland aangeboden woningen verkocht. De doelstelling om met deze innovatieve manier van verkoop de twijfelende koper over de streep te trekken, lijkt hiermee ruimschoots behaald.




Reacties


Laatste nieuws