Derde editie MAIN Energie VastgoedCup trekt veel belangstelling

De MAIN Energie VastgoedCup die afgelopen donderdag voor de derde maal gehouden werd op golfbaan de Hoge Dijk in Amsterdam, trok opnieuw een grote schare deelnemers. Ruim 75 genodigden trotseerden de aanhoudende regen en namen enthousiast deel aan het golftoernooi en de clinic met een groots BBQ-buffet als afsluiter.

Het golftoernooi vond voor het derde jaar op rij plaats en werd georganiseerd door MAIN Energie, Vastgoedjournaal, PROVADA, Milieu Service Nederland en Image Building.

Dennis Ostendorf van Main Energie en John Kerkhoven van Vastgoedjournaal reikten de prijzen aan het einde van de geslaagde middag uit. Het team bestaande uit Sikke Kooistra (Roomplaza), Pytrik Ferwerda (Breevast BV), Leon Timmerman (Bilfinger Real Estate) en Martijn Clausen van Clausen Bouw & Ontwikkeling werd bekroond tot winnaar van de VastgoedCup 2015. Alle teamleden ontvingen een gegraveerde schaal (foto).

Beste putter
De prijs voor beste putter tijdens de golfclinic ging naar Maurice Smits van Aan de Stegge Twello. Ook hij ontving een gegraveerde schaal. De beide Neary prijzen werden gewonnen door Honoré du Puy van ICTroom Group en Mikel Walther van Perrée & Partners. Zij slaagden erin de bal het dichtste bij de vlag te slaan. Bij de dames werd de longest drive gewonnen door Marina Kleijn van Bosselaar & Strengers Advocaten. Bij de heren werd de longest drive gewonnen door Alexander Smeenk van Villex vastgoedbescherming.

Voor een impressie van de dag vindt u de foto’s terug op www.vastgoedcup.nl. De VastgoedCup zal volgend jaar opnieuw worden georganiseerd. Houd onze Vastgoedkalender.nl hiervoor in de gaten!



Reacties


Laatste nieuws