Hoe kunt u de waarde van vastgoed berekenen?

Bent u benieuwd naar antwoorden op vragen als 'Hoe kunt u de waarde van vastgoed berekenen?', 'Welke invloed hebben actuele ontwikkelingen in de vastgoedmarkt op de waarde en financieringsmogelijkheden?' en 'Hoe bereken ik een kostprijsdekkende huur- of verkoopprijs?'. Dan is de Basiscursus Vastgoedrekenen iets voor u!

Tijdens deze opleiding op 8 oktober maakt u kennis met de belangrijkste begrippen in vastgoedrekenen, zoals BAR, NAR, yield en DCF. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de waardeberekening en de uitgangspunten die hieraan ten grondslag liggen.

Investeringen onderbouwen
Naast uitgebreide theorie is er deze dag ook een praktijkgedeelte waarbij u zelf aan de slag gaat met rendementsmodellen en zo ervaart wat de impact is van één of meerdere wijzigingen in de uitgangspunten. Hierdoor kunt u uw beslissingen en investeringen goed onderbouwen.

Tips & Trucs
Ook is de werking van het puntensysteem en de impact van de onderdelen op de woningwaardering onderwerp van gesprek deze dag. Lokaal kunnen de verschillen door de wijzigingen enorm zijn, met gevolgen voor de betaalbaarheid en beschikbaarheid voor nieuwe en zittende huurders. Hoe kunt u hier als verhuurder invloed op uitoefenen en welke rechten kunnen huurders hieraan ontlenen? Wat zijn de belangrijkste valkuilen en gevolgen voor verhuurder? U krijgt hiervoor handvatten aangereikt.

Wilt u meer weten of u aanmelden voor de Basiscursus Vastgoedrekenen? Alle informatie vindt u hier.



Reacties


Laatste nieuws