Zo direct: Webinar over Groene Vastgoedpremies

Energie speelt nu al bijna een decennium lang een groeiende rol in de vastgoedmarkt. Zo laat het Groningse gas de lokale woningmarkt trillen, en waarschuwt het nieuwe energielabel aspirant kopers op steeds grotere schaal voor een hoge jaarafrekening. Maar waar staan wij anno 2015 in de energieagenda voor de vastgoedmarkt? Hoe groot zijn groene premies nog? En hoe wordt duurzaamheid en energiezuinigheid ervaren door bewoners en beleggers? 

Antwoorden op onder andere deze vragen staan centraal in het volgende webinar van het TIAS VastgoedLAB. Op donderdag 17 september is Nils Kok (Maastricht University, CEO GRESB) te gast en bespreekt hij met Dirk Brounen (foto, TIAS) de laatste stand van het vastgoedonderzoek. Dit livestream webinar start donderdag om 13:00 en biedt deelnemers de kans om vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc.

Deelname is geheel gratis en werkt eenvoudig door HIER te klikken of stuur een aanmelding via vastgoedlab@tias.edu en het vastgoedLAB stuurt u gratis 15 minuten voor aanvang de weblink ter herinnering. U kunt dit webinar nadien op uw gemak terugkijken via onze website www.vastgoedlab.nl



Reacties


Laatste nieuws