Blog: Valt 31 december bij u ook zo vroeg dit jaar?

We zijn weer over de helft. En dan zijn we ook nog eens in de helft beland waarin met het minst aantal uren het meeste werk verzet moet worden. Maar wat als het beschikbare geld niet toereikend blijkt, projecten duurder uitvallen; kortom als 31 december wel erg vroeg valt dit jaar?

U bent vast al druk geweest met het bepalen van de budgetten voor 2016. Elk jaar weer een behoorlijke puzzel, waar veel technisch managers een zuur gezicht bij trekken. Hoe staat het met de budgetten voor dit jaar? Zijn verwachtingen uitgekomen? Of moet er nog flink gas gegeven worden om alle plannen tijdig af te ronden? Voor veel technisch managers blijft dit vaak een beetje gissen. Middels Excel wordt er natuurlijk een heleboel in de smiezen gehouden, maar heeft u ook een totaalbeeld?

Uitzicht op overzicht
Dit is precies waarvoor Prognotice op de markt is gekomen: Het managen, budgetteren en monitoren van vastgoedonderhoud. In Prognotice kunt u eenvoudig al het vastgoed beheren. U kunt afscheid nemen van tientallen Excel bestanden en een totaaloverzicht verwelkomen. Meerjarenplanningen worden gekoppeld aan de financiële administratie. Zo heeft u altijd live inzicht in de voortgang van projecten. Is dat dak al vervangen, heeft de liftinspectie al plaats gevonden en is de WKO installatie vervangen? Kortom; wat is de stand van zaken?

Door inzicht en overzicht in de financiële huishouding van het technisch management, weet u niet alleen of de werken zijn uitgevoerd, maar u kunt ook tijdig ingrijpen als budgetten onverhoopt overschreden worden. Dit kunt u bekijken niet alleen op pandniveau, maar ook op portefeuilleniveau. Precies de informatie die u nodig hebt, voor u op maat samengesteld. Met Prognotice weet u altijd wat de actuele stand van zaken is, zodat u altijd succesvol de regie kunt voeren over uw eigen vastgoedonderhoud. En 31 december? Dat valt met Prognotice altijd op het juiste moment.

Een blog van Remco Iburg, business development Prognotice.



Reacties


Laatste nieuws