Stand halverwege september: 25 nieuwe vastgoedvacatures

We zijn bijna op de helft van de maand september en nu al hebben we 25 nieuw aangemelde vacatures op onze Vastgoedvacaturebank. De langdurige werkloosheid stijgt nog steeds volgens het CBS, maar ook het aantal vacatures in de vastgoedbranche stijgt. Dat betekent kansen!

Hoewel de vacatures op Vastgoedvacaturebank allemaal in de vastgoedbranche zijn, zijn ze toch erg divers. Zo zijn er vacatures op technisch vlak, maar ook commerciële en sociale vacatures zijn aangemeld op de site. Ook de opdrachtgevers verschillen veel van elkaar, via de vacaturebank kun je onder andere aan de slag bij een gemeente, corporatie, makelaarskantoor of supermarkt.

De vijf nieuwste vacatures op een rij
Drie vacatures bij Greystar: Senior Developer Real Estate, Senior Corporate Accountant en Senior Portfolio Accountant – Den Haag
Commercieel Medewerker – Breda
Beheerder bedrijfspark – Rotterdam
Makelaar o.g. – Zoetermeer
Junior Acquisiteur Vastgoed – Amsterdam

Bent u op zoek naar een nieuwe baan in de vastgoedsector? Check dan de Vastgoedvacaturebank voor een nieuwe stap in uw carrière.

Heeft u een vacature in de vastgoedbranche die u ook graag gepubliceerd ziet op onze vacaturebank? Neem dan contact met ons op via onderstaande Complimenteerknop.



Reacties


Laatste nieuws