Unica garandeert continuïteit door overname Imtech Building Services

Technisch dienstverlener Unica heeft overeenstemming bereikt met de curator over de nieuwe start van een deel van de voormalige bedrijfsactiviteiten van het vorige week failliet verklaarde Imtech Building Services B.V. Het betreft bedrijfsactiviteiten op het gebied van ontwerp en realisatie, beheer en onderhoud van technische installaties in gebouwen, brandbeveiliging-installaties en meet- en regeltechniek.

Bij deze bedrijfsactiviteiten zijn momenteel ruim 800 medewerkers werkzaam maar hoeveel daarvan er definitief overgaan naar Unica zal pas op korte termijn duidelijk worden. “Dat wordt nog allemaal uitgezocht. We kunnen nog geen aantallen noemen omdat het afhankelijk is van de overgenomen contracten”, zegt woordvoerder Dick Haijma van Unica tegen Vastgoedjournaal.nl.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws