Hoe maakt u van een toekomstbestendig portefeuillebeleid een strategisch onderhoudsbeleid?

Wanneer u vastgoed beheert en/of onderhoud merkt u vast dat er regelmatig lastige vraagstukken bij komen kijken. Op de Dag van het Vastgoedbeheer reiken wij u oplossingen, inzichten en ervaringen aan om hiermee om te gaan. Ook gaan onze sprekers in op vragen zoals 'Wat zijn de nieuwste opvattingen over strategisch asset management?' en 'Hoe kunt u die vertalen naar strategisch onderhoudsbeleid en meerjarenprestatiecontracten met leveranciers?'

Eén van de sprekers tijdens dit congres is Jan Hoff, directeur Huisvesting en Vastgoed van zorgaanbieder Cordaan. Hoff is oud-directeur/bestuurder woningcorporatie Het Oosten (tegenwoordig Stadgenoot). Tijdens de Dag van het Vastgoedbeheer geeft Hoff een strategische visie op voorraadbeleid en beheer. En geeft hij tips en trucs over de vertaling van toekomstbestendig portefeuillebeleid naar strategisch onderhoudsbeleid.

Voor wie?
De Dag van het Vastgoedbeheer is met name interessant om bij te wonen voor woningcorporaties, scholen, instellingen voor langdurige zorg, gemeenten, vastgoedbeleggers, vastgoedmanagementbedrijven, financiers, bouwbedrijven, onderhoudsbedrijven, ontwikkelaars en adviseurs.

Erbij zijn?
Wilt u meer weten over de State of the Art aanpak voor lastige vraagstukken bij vastgoedbeheer en onderhoud? En wilt u antwoord krijgen op de vraag hoe u (faal)kosten kunt verminderen en de kwaliteit kunt verhogen? Meld u dan ook aan voor de Dag van het Vastgoedbeheer.



Reacties


Laatste nieuws