Jacco Zwerver wordt nieuwe directeur Gallo Projectmanagement

Per 1 september aanstaande gaat Jacco Zwerver (43) als directeur aan de slag bij Gallo Projectmanagement in Blaricum. Hij zal tevens als partner toetreden tot de vennootschap naast de bestaande partners, oprichter Peter de Haan en architect Gert Bulthuis. Zwerver was hiervoor 10 jaar werkzaam als directeur van het Media Park in Hilversum waar hij verantwoordelijk was voor ruim 160.000 m2 aan kantoren, studio's en opslag.

Mede onder zijn leiding groeide het Media Park in 10 jaar tijd van 40 huurders naar ruim 160 huurders. Bij Gallo gaat Zwerver zich richten op strategisch huisvestingsadvies, projectmanagement en acquisitie van nieuwe projecten voor de steeds sterker groeiende orderportefeuille. Gallo staat inmiddels bekend als een zeer betrouwbaar, creatief en pragmatisch projectmanagementbureau waarbij de integrale aanpak voor een gegarandeerd succes zorgt bij haar vele opdrachtgevers. Recent werkte Gallo voor ondermeer Talpa, Praxis, RTL Nederland, Fonterra en V&D.

Toevoegen meerdere diensten 
"Ik heb buitengewoon veel zin om met Peter, Gert en de overige leden van het team Gallo de komende jaren verder uit te bouwen tot een groeiende organisatie die inspeelt op de vele veranderingen in de (vastgoed)markt. Door het toevoegen van meerdere diensten en verschillende disciplines denk ik dat wij onze bestaande en toekomstige relaties nog beter en effectiever kunnen faciliteren. Met dit geweldige team met alle aanwezige kennis, ervaring en enthousiasme is dat eigenlijk al verzekerd", aldus Jacco Zwerver.

Peter de Haan: "Wij zijn zeer verheugd dat Jacco ons team komt versterken. Met zijn opgedane kennis en ervaring betekent dat voor Gallo en haar opdrachtgevers een belangrijke uitbreiding van het dienstenpakket. Ik ken Jacco al een groot aantal jaren en op basis daarvan ben ik ervan overtuigd dat, mede door zijn positieve attitude, hij een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de groei van ons bedrijf.

 



Reacties


Laatste nieuws