Een eerste sfeerimpressie van de Dag van het Wonen

Vandaag werkt de redactie van Vastgoedjournaal vanuit het Novotel in Amsterdam. Hier vindt de Dag van het Wonen plaats. In de ochtend zijn er expertmeetings en vier themasessies en in het middagprogramma leren vier sprekers ons alles over kansen in de vastgoedmarkt, de veranderende financiering, de actuele stand van zaken in de woningmarkt en hoe we onze branche klaar kunnen stomen voor de toekomst.

Nu al kunnen we een eerste (foto)impressie van het congres geven, donderdag leest u het uitgebreide verslag op onze website.

Op het Woonplein staan diverse presentatietafels waar een aantal geselecteerde organisaties informatie aanbieden. Er wordt kennisgemaakt, informatie en ervaringen uitgewisseld en (vervolg)afspraken gemaakt. In totaal komen er vandaag zo'n 300 vastgoedprofessionals naar het Novotel voor dit congres.

Vanaf 13:00 uur start het middagprogramma waarbij de dagvoorzitter Jimmy Kools van Fakton het woord geeft aan de vier sprekers Roel Vollebregt (CEO AM), Paul de Vries (senior woningmarkteconoom Rabobank), Wilfred van der Neut (directeur Dynamis) en Philip Smits (CEO Blauwhoed).

Het verloop van de dag kunt u op Twitter volgen via #dagvanhetwonen

Klik hier voor de eerste fotoreportage.

 



Reacties


Laatste nieuws