Ron de Haas interim directeur-bestuurder Mozaïek Wonen

De Raad van Commissarissen van woningcorporatie Mozaïek Wonen in Gouda maakt vandaag bekend dat Ron de Haas vanaf 21 mei 2015 de interim directeur-bestuurder van Mozaïek Wonen wordt. Ron de Haas volgt daarmee de huidige directeur-bestuurder, Dick Mol, op. 

Mozaïek Wonen zet zich in voor het bieden van goede, betaalbare en duurzame huisvesting aan mensen met een smalle beurs en vindt het daarbij belangrijk de woonlasten van de huurder laag te houden. Dik Hermans, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Ron de Haas is een ervaren directeur-bestuurder die als zelfstandig professional veel  interim- en adviesopdrachten bij woningcorporaties heeft uitgevoerd. Met zijn benoeming is de bestuurlijke continuïteit van Mozaïek Wonen gewaarborgd. De Raad van Commissarissen heeft er alle vertrouwen in dat onder zijn leiding de in 2013 uitgezette koers, samen met de organisatie, verder wordt doorgezet. Dit in het belang van onze huidige en toekomstige huurders, belanghebbenden en medewerkers”.

Dick Mol neemt vanwege een privé-keuze afscheid van Mozaïek Wonen. Hij wordt per 1 juni directeur-bestuurder bij woningcorporatie WBO Wonen in Oldenzaal. Omdat de werving- en selectie van een nieuwe directeur-bestuurder enige tijd in beslag zal nemen, heeft de Raad van Commissarissen besloten een interim directeur-bestuurder aan te stellen. Medio juni wordt de werving- en selectieprocedure voor de nieuwe directeur-bestuurder opgestart. De verwachting is dat de nieuwe directeur-bestuurder begin 2016 in dienst zal treden.

Mozaïek Wonen is een middelgrote woningcorporatie met als verzorgingsgebied Gouda, Bodegraven-Reeuwijk en Moordrecht. Mozaïek Wonen verhuurt circa 9.000 voornamelijk sociale huurwoningen.



Reacties


Laatste nieuws