Inge de Bekker van Hospitality Group wint ondernemersprijs

Afgelopen zaterdag won Inge de Bekker, directeur Business Development van Hospitality Group de Aithra Award. De jaarlijkse Aithra Award is in het leven geroepen om vrouwelijk talent en ondernemerschap te bevorderen.

“Inge weet de maximale kwaliteit voor haar opdrachtgevers en medewerkers neer te zetten. Ze is inspirerend en ondernemend. Het is haar kracht mensen en organisaties te laten groeien”, aldus de jury van de Aithra Awards. De Aithra Award werd voor de vijfde keer uitgereikt tijdens een wervelend gala bij gastheer Rabobank in Breda.

“Het is een stevige erkenning voor Inge haar succes in het ontwikkelen van inspirerende en productieve werkomgevingen. Als management consultant is zij de inspirator van (internationale) innovatieprojecten bij onder meer Google en ABN AMRO Bank. Ook ons eigen hoog gewaardeerde ‘clubhuismanagement’ van en voor professionals is het resultaat van haar mensgerichte visie en bevlogen aanpak”, zegt een trotse Henk Visser, algemeen directeur van Hospitality Group.

 



Reacties


Laatste nieuws