Race-experience op circuit Zandvoort op 10 april aanstaande

Vastgoedprofessionals met benzine door hun aderen en zin hebben in een race-experience met netwerkmogelijkheden, kunnen zich melden bij coureur Martijn Ildiz van Stichting Student Racing. Op vrijdag 10 april aanstaande, net voor de start van het nieuwe raceseizoen, kunnen een aantal geïnteresseerden tegen een schappelijk tarief rijden met een BMW, Porsche en een Formule auto. Dit onder deskundige begeleiding van Ildiz.  

Martijn lldiz van de Stichting Student Racing is een jonge talentvolle coureur die zeer verdienstelijke resultaten behaalt in de Mazda MaX5 Cup. Op 11 april start hij met een nieuw seizoen racen waarin hij verder verwacht te komen. Een dag ervoor, op vrijdag 10 april dus, organiseert Bleekemolen een race-experience op Circuit Zandvoort.

“Als speciale promotie voor het nieuwe raceseizoen mag ik de ervaring aan mijn contacten bieden om in een BMW, Porsche en een Formule auto te racen. Afhankelijk van de omstandigheden kan hier een Aston Martin, Lamborghini of Ferrari bijkomen”, zegt Ildiz die de begeleiding op zich neemt.

De race-experience kost €475 per persoon inclusief lunch en netwerkborrel. Wie de smaak te pakken heeft kan ook sponsoring overwegen. Dit is mogelijk in alle denkbare prijsklassen. Klik HIER voor de sponsor opties. Wie ter plekke op 10 april besluit om een sponsorship met Student Racing aan te gaan, die krijgt de race-experience die dag gratis. 

Klik HIER voor het complete inschrijvingsformulier. Meer informatie is bij Martijn Ildiz te verkrijgen: 06 12 43 20 49 of martijnildiz@studentracing.nl



Reacties


Laatste nieuws