ExpoRally voor vastgoedprofs: de leukste weg naar EXPO REAL

Voor velen is het vaste prik begin oktober: vastgoedbeurs EXPO REAL in München. Met de ExpoRally, een nieuwe autorally voor vastgoedprofessionals, wordt de weg ernaar toe nog leuker. Dit jaar geen flitsbezoek München, maar een paar leuke, ontspannen dagen vooraf. De ExpoRally is een initiatief van Bcause uit Enschede. Vastgoedjournaal is mediapartner van deze unieke tourrally met youngtimers (1975-1995).

ExpoRally is een driedaagse tourrally exclusief voor vastgoedprofessionals. De eerste editie vindt plaats van 2 tot en met 4 oktober 2015, het weekend voorafgaand aan EXPO REAL. Deelnemers kunnen rekenen op een mooie mix van rallyrijden, plezier maken en exclusief genieten tijdens het enige echte Oktoberfest in München, waar een eigen stamtafel klaarstaat in één van de populairste tenten.

Zakelijke met het aangename

“De ExpoRally is een unieke gelegenheid om op een informele manier nieuwe contacten op te doen en vakgenoten te ontmoeten,” aldus Jan Brink, zelf gek op tourrally’s en met zijn bedrijf SKEPP design+build hoofdsponsor van de ExpoRally. “We combineren het zakelijke met het aangename. Rally-ervaring is niet noodzakelijk; het gaat om de beleving, het plezier en de gezelligheid.”

De rally wordt verreden met youngtimers (bouwjaar 1975-1995) en moderne sports cars. Een equipe bestaat uit een bestuurder en navigator. Brink: “We rekenen op dertig equipes aan de start. Het enthousiasme is groot. Zeker tien equipes hebben zich al aangemeld.” Uitgebreide informatie over het programma en de voorwaarden voor inschrijving staan op www.exporally.nl

Verbonden aan een goed doel

ExpoRally is een initiatief van Bcause uit Enschede (Ov.). Met unieke concepten helpt Bcause organisaties concreet invulling te geven aan de maatschappelijke kant van het ondernemerschap. Bcause staat daarnaast aan de wieg van een aantal succesvolle tourrally’s, waaronder de Miles of Mystery, Business Tour en DomDomDom Rally. Alle evenementen zijn verbonden aan een goed doel. Binnenkort wordt bekendgemaakt welk doel de ExpoRally steunt.

 



Reacties


Laatste nieuws