Bijna 2000 m2 kantoorruimte verhuurd in Port City II en volledig bezet

Met het sluiten van enkele huurovereenkomsten is de laatste 1.850 m2 kantoorruimte in gebouw Port City II aan de Waalhaven Z.z 19 te Rotterdam verhuurd. Kloosterboer en VTG Deutsland GmbH hebben beide een huurovereenkomst gesloten voor circa 450 m2 kantoorruimte, Stichting Afvalstoffen Vaardocumenten Binnenvaart (SAB) huurt 350 m2 kantoorruimte op de begane grond en UTI Forwarding huurt de volledige 9e verdieping van ruim 600 m2 kantoorruimte. Het gebouw Port City II is door deze transacties volledig verhuurd. Kloosterboer was reeds in het gebouw gevestigd en heeft op dit moment een volledige verdieping van bijna 1.000 m2 in gebruik.  

Port City II is een kantoorontwikkeling van het Havenbedrijf Rotterdam en maakt onderdeel uit van een project met in totaal 4 kantoorgebouwen van elk circa 8000 m2 (vvo) gericht op de maritieme sector. De kantoorgebouwen zijn met elkaar verbonden doormiddel van een houten “scheepdek” waaronder de parkeergarage met een parkeernorm van 1:45 is gesitueerd.  

Eerder werden in Port City II transacties gerealiseerd met Evergreen, Deltalinqs,  Rotterdam Port Promotion Council, Fedex, Share Logistics en Otexdelta. Doel van het Havenbedrijf Rotterdam met het project Port City is om de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven te versterken door kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte in het havengebeid aan te kunnen bieden. 

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting begeleidde de transacties namens de verhuurder.  



Reacties


Laatste nieuws