Directeur Dille & Kamille: ‘Wij willen uitbreiden met 2 tot 3 winkels per jaar’

Op dit moment heeft Dille & Kamille 24 winkels verspreid over België en Nederland. Het gaat goed met deze retailer en ze hebben de ambitie om de komende jaren met 2 tot 3 winkels per jaar te groeien. Vorig jaar opende Dille & Kamille alleen een nieuwe vestiging in Nijmegen, maar dit tempo wordt flink opgeschroefd. Reden voor Vastgoedjournaal om contact te leggen met algemeen directeur Hans Geels over deze groeiambitie.

Dille & Kamille wil de komende jaren uitbreiden. Waar moeten de locaties aan voldoen? Geels vertelt: "De komende jaren willen we 2 á 3 nieuwe winkels per jaar openen, verspreid over België en Nederland. We zoeken winkelpanden in gezellige straten van steden waar mensen graag naar toegaan voor een dagje uit. Wij zoeken locaties tot zo'n 400 m2 en bij voorkeur huur."

Nieuwe winkels
Staan er ook al nieuwe winkelopeningen op de planning? "Zeker, we openen in april een winkel in Leuven aan het Ladeuzeplein en in mei komt er een Dille & Kamille in Groningen aan de Kromme Elleboog. Onze winkel in Brussel aan de Rue Jean Stasse hebben we deze maand geheel verbouwd en verbeterd en deze gaat 28 februari weer open", vertelt de directeur.

'Wij maken het verschil'
Retailers hebben het moeilijk, maar met Dille & Kamille lijkt het heel goed te gaan. Wat is de kracht hierachter? Geels zegt hierover: "Dille & Kamille is een concept merk. Wij bouwen consistent en consequent voort op ons concept van natuurlijke eenvoud. Wij geloven in natuurlijke materialen en eenvoudig (basic) vormgegeven artikelen. Voor ons zit geluk in kleine dingen, in bewust leven en aandacht. Zo doen wij het al 40 jaar, dus we zeggen dit niet omdat dit nu 'in' is. Ons personeel is echt en oprecht en zo maken wij, denken we, het verschil."

BEZOEKTIP VOOR RETAILERS:

17 maart: Bricks in Retail Event 



Reacties


Laatste nieuws