Volg Vastgoedjournaal ook via onze diverse social media kanalen

Social media is ontzettend belangrijk om interactief informatie te verspreiden en in contact te blijven met gebruikers of lezers. Uiteraard is ook Vastgoedjournaal actief op dit vlak. We twitteren al jaren intensief, hebben twee grote LinkedIn-groepen en sinds begin dit jaar zijn we ook aan het Facebooken geslagen. Volg ons via de social media kanalen om op de hoogte te blijven van al ons nieuws én opvallende extra's.

Twitter
Al jaren zijn wij actief op Twitter. Wij hebben hiervoor twee accounts: Vastgoedjournaal en Vastgoed Nederland. Met Vastgoedjournaal sloten wij het afgelopen jaar af met 9992 volgers en nu zitten wij halverwege februari al op 10.371 volgers. We groeien hard en dat is een goed teken. Wilt u ons ook volgen op Twitter? @vjprofs.

Ons andere Twitteraccount is @Vastgoed_NL. Hier hebben wij op dit moment 17.314 volgers. Op Twitter wordt Vastgoedjournaal dus in totaal door 27.685 personen/bedrijven gevolgd. "Hier zijn we zeker trots op. We zien dat volgers via Twitter geattendeerd worden op interessant vastgoednieuws op onze site", zegt VJ-hoofdredacteur Rogier Hentenaar.

LinkedIn
Op het zakelijke netwerkplatform LinkedIn hebben we eveneens twee groepen: Vastgoedjournaal en Vastgoed Nederland. Onze LinkedIn-groep Vastgoed Nederland heeft bijna 42.000 leden. Neem ook deel aan deze groep vol interessant nieuws, discussies en beschikbare vacatures. 

En ook de LinkedIn-groep van Vastgoedjournaal is zeker de moeite waard met 13.129 leden. 

Facebook
En als laatste heeft Vastgoedjournaal ook een Facebook-pagina met iedere vrijdag als afsluiting De Keek op de Week met de top 5 van het meest opmerkelijke en interessantste nieuws. De pagina omvat verder opvallende foto's en extra's voor Facebookvolgers. Op dit moment hebben we exact 300 volgers. Binnen zes weken, een mooie score dus. Volg ons ook



Reacties


Laatste nieuws