Breur benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht StiVAD

Onno Breur wordt de nieuwe voorzitter van de Stichting Vastgoeddata (StiVAD) en neemt daarmee de voorzittershamer over van Dick Gort die deze functie tijdelijk waarnam.

Onno Breur: “StiVAD maakt een snelle groei door en kent een groot uitdagend speelveld. Om meer transparantie op de vastgoedmarkten te bereiken worden gesprekken gevoerd met onder andere de overheid, verscheidene toezichthouders, institutionele- en particuliere beleggers, de corporatiesector, de financiers, de cv-vastgoedbeleggers, de taxateurs en de accountants. Voor hun gemeenschappelijk belang, een professionele en een duurzaam aantrekkelijke Nederlandse vastgoedmarkt zet ik mij graag in.”

René Vierkant, voorzitter van het bestuur van StiVAD: “Met de benoeming van  Onno Breur haalt de RvT van StiVAD veel bestuurlijke ervaring gecombineerd  met uitgebreide vastgoedexpertise binnen. Met zijn grote netwerk en zijn toegankelijke houding is de heer Breur de juiste man op de juiste plaats. Wij verheugen ons op de samenwerking.”

De RvT bestaat nu uit Onno Breur (voorzitter), Dick Gort en Rob Vroom. Onno Breur (64) was voorheen onder andere directeur bij Achmea Vastgoed en Vesteda Investment Management. Breur was eveneens voorzitter van de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed (IVBN). 



Reacties


Laatste nieuws