Hoge verkoopscores voor woningproject ’t Feitsmahof in Sliedrecht

Vorige week werd de officiële eerste heipaal geslagen aan de bouwplaats aan het Feitsmapark in Sliedrecht. Daar komen in twee fasen in totaal 38 woningen. De eerste fase, 14 appartementen, is geheel uitverkocht, de tweede fase, 24 appartementen, is al voor 60% verkocht. Dit project ‘t Feitsmahof is een succesvolle samenwerking tussen Domus Planontwikkeling B.V., SP Architecten, Bouwonderneming Stout B.V. en Alblasserwaard Makelaars.  

De bouw van de eerste fase is nu gestart en bestaat uit 14 prachtige appartementen. Alle 14 woningen zijn verkocht. Bouwonderneming Stout B.V. uit Hardinxveld-Giessendam realiseert het project. De verwachting is dat de eerste bewoners nog in 2015 hun woning kunnen betrekken.

De tweede fase is het laatste deel van het project en bestaat uit 24 appartementen en heeft ook alle voordelen van de eerste fase; het centrum op loopafstand, wonen in een groene omgeving, keuzevrijheid en de energiezuinige bouwwijze. De woonkamers en buitenruimtes zijn op het zuiden gelegen, aan het water en kijken uit op het groen van de omgeving. Van de tweede fase is inmiddels meer dan 60% verkocht en de verwachting is dat er binnen afzienbare tijd ook met dit bouwdeel gestart kan worden. Er zijn nog enkele drie- en vierkamerappartementen beschikbaar. 

Meer is te lezen op www.hetnieuwefeitsmahof.nl.



Reacties


Laatste nieuws