VJ verbindt vastgoedpartijen met nieuwe dienst

Om de zakelijke communicatie tussen marktpartijen te bevorderen, heeft Vastgoedjournaal een nieuwe interessante contactfunctie toegevoegd aan haar nieuwsberichten. Met slechts één druk op de knop onderaan het nieuwsbericht kunt u de betreffende bedrijven of personen per mail complimenteren met een transactie, opdracht, (her)ontwikkeling of nieuwe functie.

Met deze interactieve mogelijkheid biedt Vastgoedjournaal extra toegevoegde waarde om marktpartijen op een attente manier met elkaar in contact te brengen. Vastgoedjournaal ziet zichzelf niet alleen als nieuwsmedium maar ook als platform om marktpartijen samen te brengen voor business.

John Kerkhoven, directeur VJ: "Mede door continu innoveren is Vastgoedjournaal de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste businessplatform voor vastgoedprofessionals. Wij blijven ons doorontwikkelen om de markt zo goed mogelijk van nieuws en contactmomenten te voorzien, dat kan via innovatie en bijeenkomsten. Vandaag is de complimenteerknop live gegaan, dit is de next-step naar makkelijk informeel contact leggen met marktpartijen.''

De complimenteerknop is te vinden bij nieuwsberichten waarbij personen en bedrijven concreet worden genoemd. Dankzij deze knop is met één handeling de mail opgemaakt compleet met adres. Deze mail kan naar believen worden aangevuld met een persoonlijke noot voordat het daadwerkelijk wordt verzonden. Als voorbeeld vindt u hieronder de complimenteerknop gericht aan het team van Vastgoedjournaal. Die kunt u uitproberen.  



Reacties


Laatste nieuws