UPDATE Dave Crolla voor tweede keer op rij Beste Makelaar van Nederland

Net als vorig jaar is Dave Crolla Makelaardij ook in 2014 gekozen als Beste Makelaar van Nederland. Zijn score in 2014: een 9,8.

Om in aanmerking te komen voor de titel 'Beste Makelaar van het Jaar' moet je aan enkele criteria voldoen. Zo moet je bijvoorbeeld minimaal 24 beoordelingen per jaar ontvangen op de website van Wieisdebestemakelaar.nl, hiervan moet er per jaargetijde minimaal 1 beoordeling worden geplaatst. Je wint de titel als je gemiddeld de hoogste score hebt gehaald over het hele jaar gezien. Dave Crolla Makelaardij uit Maastricht kwam dit jaar wederom als beste uit de bus.

Winnaars per provincie
De titel van Beste Makelaar is ook per provincie uitgereikt. Makelen is namelijk vaak erg lokaal gericht, de meeste mensen verhuizen binnen een straal van 17 kilometer.

De winaars per provincie
Gelderland: Open Makelaars uit Arnhem (met een 9,5)
Noord-Holland: RE/MAX Wonen uit Heerhugowaard (met een 9,5)
Groningen: Slim! Makelaardij uit Groningen (met een 9,4)
Zuid-Holland: Mevrouw de Aankoopmakelaar uit Den Haag (met een 9,4)
Noord-Brabant: Bob Bakker uit Bergen op Zoom (met een 9,3)
Utrecht: Drenth Makelaars uit Amersfoort (met een 9,2)
Zeeland: Versluijs makelaardij uit Oostburg (met een 9,2)
Flevoland: Makelaardij De Munt uit Emmeloord (met een 8,4)
Friesland: Zij is de makelaar uit Joure (4e plaats met een 8,3)
Overijssel: MIQA Makelt uit Deventer (met een 8,3)
In Drenthe werd er geen makelaar gekwalificeerd.

De Beste Makelaar van Limburg werd dus ook Beste Makelaar van Nederland: Dave Crolla Makelaardij uit Maastricht, met een 9,8.

Update op artikel van 05-01
VJ nam contact op met Dave Crolla om hem te feliciteren met deze eretitel. "Ik had echt niet verwacht dat ik nog eens zou winnen. Als je het 1x mag winnen is het fantastisch, maar 2x is heel bijzonder. Het is voor mij een beloning voor wat ik doe, samen met het team." Heeft Crolla meer aandacht gekregen door deze titel vorig jaar en nu dit jaar weer? Crolla: "Mijn omzet is inderdaad gegroeid, maar de markt is ook weer aangetrokken dus het is lastig te zeggen of mensen echt op basis van deze eretitel naar mij toestappen. Wel is het natuurlijk zo dat veel mensen vooraf op internet naar referenties zoeken en dan draagt dit er natuurlijk zeker aan bij. Ik heb vanuit de organisatie gehoord dat met name kleine bedrijven hoog scoren. En dat snap ik wel, want het is je eigen bedrijf en daar doe je graag wat extra voor, dus ook 's avonds of in het weekend de telefoon aannemen bijvoorbeeld. Mensen hebben daardoor 1 contactpersoon en dat is goed voor het persoonlijke contact."

Crolla werkt als ZZP-er als éénpitter in dit makelaarsbedrijf, maar maakt wel gebruik van een team als ondersteuning, voor bijvoorbeeld de administratie of het maken van foto's. "Dit is een prijs die we als team hebben bereikt en ik ben daar enorm trots op", besluit Crolla.  



Reacties


Laatste nieuws