Heston staat klaar voor nieuwe opgaande vastgoedcyclus

Om nog beter te kunnen inspelen op de te verwachten groei in de markt voor vastgoedfinancieringen en –beleggingen is Michel van der Horst als nieuwe partner bij Heston Finance Group aangetrokken. Van der Horst (48) zal zich toeleggen op het uitbreiden van de Fund & Asset Management activiteiten van het financiële platform Heston. 

Michel van der Horst: “We zien dat in de komende jaren de markt voor vastgoedfinancieringen en – beleggingen verder zal aantrekken. Voor zowel buitenlandse als ook binnenlandse particuliere en institutionele beleggers willen wij speciale ‘tailormade’ vastgoedfondsen opzetten. Daar bestaat veel behoefte aan”.

Van der Horst is geen onbekende in het vastgoed. Na zijn afstuderen aan de Erasmusuniversiteit als bedrijfseconoom en registeraccountant, heeft hij een brede ervaring opgedaan op het gebied van complexe financiële vastgoedtransacties, integraties, financieel management en toezicht. Zo was hij als CFO binnen GE Capital verantwoordelijk voor verschillende bedrijfsonderdelen op het gebied van Real Estate en Corporate Finance in Europa, Azië en de VS. De langjarige ervaring van Van der Horst in met name corporate real estate voegt extra kennis toe aan het huidige activiteitenspectrum van Heston.    



Reacties


Laatste nieuws