Let op! Morgen webinar over de kansen van Big Data voor vastgoed

Met een sneltreinvaart komen nieuwe vastgoedcijfers beschikbaar. Ook de vastgoedmarkt leeft in het tijdperk van Big Data. Wij weten en registreren steeds meer. Maar wat kan er al met deze nieuwe cijfers? En welke kansen kunnen hieruit voort komen?

Die vragen staan centraal op donderdag 30 oktober tijdens het nieuwe livestream webinar van het VastgoedLAB dat door professor Dirk Brounen wordt gepresenteerd. Te gast zijn dan Ronald Mahieu, director van het TIAS Business Analytics LAB en Ingrid Janssen, initiatiefnemer van de VGM Benchmark.

Gedurende 30 minuten delen zij ervaringen, feiten en resultaten met de kijkers LIVE vanuit de studio in Tilburg. Dit livestream webinar start donderdag 30 oktober om 13:00 en biedt deelnemers de kans om vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc. Deelname is geheel gratis en werkt eenvoudig door te klikken op het betreffende webinar-icoon op de website www.vastgoedlab.nl , of stuur een aanmelding via vastgoedlab@tias.edu  en het vastgoedLAB stuurt u gratis 15 minuten voor aanvang de weblink ter herinnering.

Schikt donderdag 30 oktober om 13:00 niet? U kunt dit webinar nadien op uw gemak terugkijken via onze website via www.vastgoedlab.nl



Reacties


Laatste nieuws