Annexum verhuurt aan haarspecialist Yes! Salons in Lelystad

Annexum sluit voor één van haar besloten fondsen, Winkelhart Lelystad C.V., een vijfjarig contract met YES! Salons in Winkelhart Lelystad. YES! Salons huurt per 1 september de winkelruimte aan de Wissel 37 van 101 m2. Annexum werd geadviseerd door Bettings O.G.

Yes! Salons is een vernieuwende haarspecialist waar kappers werken die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en voortdurend getraind worden op hun technieken en de laatste trends. Bij Yes! Salons wordt er geen kostenonderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen, de salons zijn tot 21.00 uur geopend zonder afspraak. Yes! Salons borduurt voort op wereldwijde ervaring met ruim 400 kapsalons en meer dan 1 miljoen tevreden klanten.

Winkelhart Lelystad C.V. beheert een winkelcentrum in het kernwinkelgebied van Lelystad met een oppervlakte van ca. 7.267 m2, verhuurd aan landelijk bekende ketens zoals Vodafone, Manfield, Dolcis, Jack&Jones, Open32, Intertoys. Het CBS voorspelt dat de bevolking in Lelystad tussen 2010 en 2020 zal groeien met 8,3% wat betekent dat het aantal potentiële bezoekers naar verwachting zal stijgen.



Reacties


Laatste nieuws