Weer eens wat anders: netwerkevenement op het Zandvoortse circuit

Bent u toe aan een ander soort netwerkevenement, iets buiten het vastgoed om? Dan bent u welkom op het door Stichting Student Racing georganiseerde relatiedag op het Zandvoortse circuit op donderdag 6 november aanstaande. Naast een aantal presentaties en een geheel verzorgde catering kunnen de deelnemers in een speciaal geprepareerde Mazda’s MX5 een aantal enerverende ronden (mee)rijden.

Initiatiefnemer van deze relatiedag is de jonge en talentvolle autocoureur Martijn Ildiz van Stichting Student Racing. Deze relatiedag op het circuit van Zandvoort vindt plaats op donderdag 6 november 2014 en duurt van 12.30 - 17.30 uur. Het wordt een dag waarop partners van Student Racing zelf kunnen racen in de raceauto van Ildiz, relaties mee kunnen racen, zakelijke presentaties op innoverend gebied worden gegeven en autocoureur Martijn Ildiz zijn plannen voor het raceseizoen in 2015 ontvouwt.

Deze prachtige dag op het circuit in combinatie met het evenement kunt u met uw relaties bijwonen tegen voordelige tarieven vermeld op pagina 4 van deze brochure (klik HIER).

In de brochure vindt u tevens alle informatie omtrent bezoekersaantallen en soortgelijke informatie. Daarnaast worden diverse mogelijkheden tot samenwerking getoond waarbij uw bedrijfslogo zichtbaar is op de auto’s en banner tijdens het evenement. Vanzelfsprekend bent u ook met uw relaties welkom op het evenement buiten een samenwerking om. De kosten zijn dan €70 per ticket.

U kunt uzelf en uw eventuele relaties inschrijven via deze link. 



Reacties


Laatste nieuws