AOS Studley wordt AOS Group

Na de overname van Studley Inc. door Savills op 29 mei jl. is het aandeel dat deze Amerikaanse partner van AOS had in AOS Partners Holdings SAS ("AOS Studley”) weer volledig in handen gekomen van AOS.

AOS blijft volledig zelfstandig werken en gaat wereldwijd verder onder de naam AOS Group. De naamswijziging wordt officieel van kracht op 1 augustus 2014. Alle diensten en activiteiten van AOS in alle landen waar de groep is gevestigd worden op dezelfde wijze gecontinueerd.

Eindgebruikers

Als onafhankelijk internationaal advies- en projectmanagement bureau op het gebied van huisvesting, werkomgeving en facilitair management, is AOS sinds haar oprichting volledig gericht op de belangen van de eindgebruikers van kantoren. AOS ontwikkelt en realiseert huisvestingsoplossingen die de strategie van organisaties versterken, werken productiever maken en kosten optimaliseren. De AOS Group telt wereldwijd 450 medewerkers en noteerde in 2013 een omzet van €77 miljoen, met meer dan 600 opdrachtgevers in meer dan 20 landen. AOS Nederland werkt met een team van 40 mensen vanuit de kantoren in Amsterdam en in Rotterdam. 



Reacties


Laatste nieuws