Ontwikkeling Synchroon in Bodegraven bijna uitverkocht

Ontwikkelaar Synchroon start nog voor de zomer met de bouw van 26 woningen in Deelplan 4 Droomweide in Bodegraven. Wethouder Jan-Leendert van den Heuvel van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en adjunct-directeur Henri van Dam van Synchroon, hebben onlangs de overeenkomst getekend voor de bouw van 26 woningen in Deelplan 4 in Droomweide. Droomweide maakt onderdeel uit van de wijk Weideveld.

De woningen in Deelplan 4, bestaande uit twee-onder-één kap woningen en rijwoningen, kunnen door de consument zelf worden samengesteld met behulp van de woonconfigurator van lekkerEIGENhuis en zullen worden gebouwd door TBI bedrijf ERA Contour.  Voor alle type woningen geldt dat de kopers kunnen kiezen uit diverse indelingsvarianten, verschillende gevelontwerpen en een veelvoud aan uitbreidingsmogelijkheden. 

Bijna alle woningen zijn reeds verkocht. Verwacht wordt dat de woningen eerste kwartaal 2015 worden opgeleverd. Droomweide kenmerkt zicht door het groene karakter van de wijk. Zie ook: www.droomweide.nl.



Reacties


Laatste nieuws