Van der Linden Bedrijfsmakelaars verhuurt twee panden in Lelystad

Van der Linden Bedrijfsmakelaars BV meldt dat zij bemiddeld hebben bij twee verhuurtransacties. Het gaat om kantoorruimte aan de Middenweg 5 en een bedrijfspand aan de Pascallaan 11, beiden in Lelystad. 

Per 1 maart 2014 is circa 1.043 m² kantoorruimte aan de Middenweg 5 te Lelystad verhuurd voor een periode van 5 jaar aan Zorginstelling Coloriet. Coloriet is een zorginstelling die woonvormen voor ouderen en beschut wonen alsmede verpleeghuizen exploiteert. De administratie van deze stichting heeft zich eind maart 2014 in het pand gevestigd.

Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V. heeft namens verhuurder, Copernicusstaete C.V., de onderhandelingen gevoerd en  XO Property Partners heeft onderhandeld namens de huurder, Zorginstelling Coloriet.

Per 1 november 2013 is een bedrijfspand aan de Pascallaan 11 te Lelystad, met een oppervlakte van circa 2.473 m² door Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V. verhuurd aan Brouwer Food Service B.V.. Dit bedrijf is sinds 1991 importeur en exporteur van Aziatische en Afrikaanse producten. Ze huren het pand voor 1,5 jaar. Van der Linden Bedrijfsmakelaars trad op voor verhuurder H.A. Punt Beheer B.V..



Reacties


Laatste nieuws