Arnoud Vlak vertrekt bij IPD BeNeLux, Dorigo opvolger

Het boegbeeld van IPD BeNeLux, Arnoud Vlak, houdt na vijftien jaar aan vastgoedindexen te hebben gewerkt, het voor gezien. Hij zal IPD op 1 augustus aanstaande verlaten. Lorenzo Dorigo volgt Arnoud op als Head of BeNeLux.

Gedurende zijn tijd bij IPD en haar rechtsvoorgangers heeft Vlak een reeks van producten in de IPD portfolio bijeen gebracht, waaronder de IPD Nederlandse Jaar Corporatie Vastgoedindex (voorheen aeDex/IPD), de IPD Nederlandse Jaar Vastgoedindex (voorheen ROZ/IPD) en de IPD Nederlandse Jaar Maatschappelijk Vastgoedindex.

Arnoud Vlak: “Voor de vastgoedsector blijft het systematisch meten en vergelijken van de performance en het risico van (maatschappelijke) vastgoedportefeuilles op de door IPD ontwikkelde en in stand gehouden internationale standaarden van het grootste belang. Op dit moment overweeg ik een rol te gaan vervullen op het gebied van de juridische en economische structurering van vastgoed.”

Laurent Ternisien, Managing Director, IPD: “Wij waarderen Arnoud’s heldere visie op bedrijfsvoering en governance alsook de duiding die hij van vastgoedrendement en risico gaf. Hij richtte diverse vastgoed informatiebedrijven op en bracht deze onder het IPD merk samen. We onderkennen Arnoud’s belangrijke bijdrage bij het opzetten van het sterke IPD bedrijf waarover wij nu in de BeNeLux beschikken. Wij wensen hem alle succes in de volgende fase van zijn carrière.”



Reacties


Laatste nieuws