Meld u aan: Congres Behoud van Kerkgebouwen

De komende jaren komen alleen al in Nederland zo'n 1200 kerkgebouwen leeg. Om ons cultuurerfgoed te behouden, is Reliplan Real Estate International al 25 jaar gespecialiseerd in het herbestemmen van kerken. Om meer kennis hierover met marktpartijen te delen en om de nieuwste inzichten op het terrein van herbestemming voor het voetlicht te brengen, organiseren Vastgoedjournaal en Reliplan het congres 'Behoud van Kerkgebouwen' op 27 maart aanstaande in Haren (bij Oss) in het klooster Bethlehem.

Reliplan beschikt over een groot bestand van zoekers, zowel van grote landelijke organisaties als individueel zoekende instanties. Monumentale gebouwen zoals kerken raken bij bedrijven en particulieren steeds meer in trek. De diverse fiscale voordelen, de mogelijkheid van het afsluiten van bankleningen met lage rente (1,5 %) en de vele subsidiemogelijkheden maken dit type onroerend goed zeer interessant voor zowel vastgoedbeleggers als eindgebruikers. Door dit congres bij te wonen, deelt u in die kennis. Bovendien ontmoet u eigenaren van bijzondere objecten.

Het congres Behoud van Kerkgebouwen is van belang voor bouwers (renovatie), eindgebruikers, beleggers, financiers en adviseurs op het gebied van renovatie, herbestemming en deelgebruik van monumentale objecten.

Meld u tijdig aan! Klik HIER voor alle details en het complete programma.

 



Reacties


Laatste nieuws